Bergense middenstand vreest inkomstenderving tijdens bouw TAQA langs Bergerweg

Bergense ondernemers maken zich zorgen over de bereikbaarheid van hun Horeca- en winkelbedrijven in de weekeindenwanneer veel mensen uit de regio vertier zoeken in Bergen. Het vrachtverkeer gaat op zaterdag en zondag  met dezelfde frequentie door.  200 vrachtwagens per etmaal, 9 vrachtwagens per uur, 1 vrachtwagen per 7 minuten.

De ondernemers zijn bang dat het dagtoerisme naar elders zal uitwijken.

Een aantal ondernemers vreest voor nog langere ontwrichting van het toerisme: ‘Als je eerst langs die enorme boortorens moet met die schijnwerpers, heb je toch het gevoel dat je in Pernis op vakantie gaat. Het is net als met een zaak die een tijd lang een slechte kok gehad heeft. Lang nadat de kok vervangen is vermijden de gasten nog steeds de zaak’

Ondernemers in de Boekelermeer hebben een bezwaar ingediend tegen de komst van de installaties van TAQA.

On January 3rd, 2011, posted in: Uncategorized

Leave a Reply