TAQA is boos, nu heeft de Telegraaf het weer gedaan

TAQA probeert de gasopslag in onze mooie maar dichtbevolkte omgeving naar binnen te rammen. Omdat wij dat niet leuk vinden heeft iedereen het gedaan. Er kan geen stuk verschijnen in een krant, op onze site  of TAQA komt op steeds minder geruststellende toon met ‘de feiten’ om ‘geruchten te ontzenuwen’.  Binnen een dag.

Heeft u dat nou ook met mensen die alles meteen proberen te weerleggen? Dat gevoel van……. Het is toch wat verdacht als iemand meteen probeert alles te weerleggen met ‘feiten’.  Alsof anderen onzin vertellen?

Gemiddeld binnen drie dagen  komt er op basis van onze nieuws items of berichten in de krant een reactie met ‘feiten’. Tja die kennen we van TAQA. Gasopslag in het landsbelang. You can full some of the people all of the time, you can fool most of the people some of the time, you can not fool all of the people all of the time. Dat de opslag van TAQA niet in het landsbelang is is nu wel voldoende aangetoond.

Gisteren was het de beurt van de Telegraaf. Er stond een prachtig artikel in de krant, waarin de schoonheid van ons cultuurlandschap tezamen met onvervangbare natuur sober, treffend en liefdevol werden beschreven.

De respectvolle beschrijving van het oude Bergen en omgeving vormt een schril contrast met de kille, vernietigende  plannen die TAQA met ons dorp heeft. Gas eronder, geld verdienen en valt het dorp om,0m ach, dan zien we wel weer hoe we het redden, het is maar een dorp.

TAQA dook er bovenop, met feiten… Wat een brutaal paternalisme.

On November 14th, 2010, posted in: NIEUWS

Leave a Reply